Comanda Plata Livrare si Retur

Cum Comand?

  • Pentru a pune o comanda pentru un produs aflat pe stoc, trebuie selectat produsul dorit, adaugat la cos si finalizat comanda cu modalitatea de plata dorita
  • Pentru a pune o comanda pentru un produs care are mesajul „Disponibil doar la comanda!”, aveti la dispozitie mai multe modalitati prin care puteti lua legatura cu noi pentru a personaliza comanda! De regula, Tigla Metalica nu se afla pe stoc ci se produce la comanda in functie de dimensiunile acoperisului. 
  • Pentru ca este posibil ca stocul sa nu coincida cu siteul, dupa fiecare comanda plasata pe site-ul nostru, clientul este contactat de catre un consultat pentru a confirma comanda.

Plata la Livrare (Ramburs)

Produsele sunt platite in numerar in momentul livrarii.

Acest mod de plata este disponibil doar pentru produsele aflate pe stoc.

Ordin de plata (Transfer bancar)

Produsele sunt platite prin transfer bancar dupa plasarea comenzii pe site-ul nostru.

Comanda este procesata imediat dupa confirmarea platii.

Acest mod de plata este disponibil pentru orice produs achizitionat de pe site-ul nostru.

Daca alegeti sa folositi acest tip de plata va rugam sa specificati numarul de comanda in momentul transferului bancar . Nr de comanda se poate gasi pe notificarea de dupa plasarea comenzii sau in emailul primit pe adresa de email specificata, dupa plasarea comenzii.

  • Beneficiar: Blachotrapez SRL
  • Banca: Unicredit Bank S.A.
  • Cod IBAN: RO24BACX0000000464555001 (RON)
  • Codul SWIFT: BACXROBU

Blachotrapez S.R.L isi rezerva dreptul ca in cazul in care, chiar daca ati ales metoda de plata integrala cu ramburs, de a solicita plata unui avans, atunci veti fi anuntat de acest lucru si veti avea posibilitatea de a confirma sau infirma pastrarea comenzii.

Plata avansului se poate face prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma pe care o veti primi pe email sau fax; dovada platii trebuie trimisa catre Blachotrapez S.R.L pe adresa de e-mail info@acoperisbun.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului solicitat. Restul de plata se va face ramburs la momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata integral prin ramburs la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Cost Livrare

Taxa de livrare este adaugata totalului comenzii si este calculata in functie de greutatea produselor. Costul este de 1.00lei/kg peste 2kg

Costul minim de transport este de 20.00 lei

Pentru comenzi peste 5000 Ron transportul este gratis

Termenul de livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii. In general, comenzile sunt livrate in termen de maxim 1-2 saptamani. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Blachotrapez S.R.L îsi rezerva dreptul sa valideze comenzile, inainte de onorarea lor, prin contactarea telefonica a clientilor. Dupa efectuarea comenzii, clientul este contactat de catre un operator, pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produselor si timpul de livrare. Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu fie onorata.

Blachotrapez S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Blachotrapez S.R.L care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, etc.

Blachotrapez S.R.L isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date si au fost afisate gresit pe site, livrarea nefiind inca efectuata.

Pentru produse a caror contravaloarea se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul Blachotrapez S.R.L.

Veti primi un e-mail in care vi se confirma receptionarea comenzii dumneavoastra precum si numarul acesteia. Va rugam verificati corectitudinea comenzii efectuate.

Politici de returnare

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de e-mail info@acoperisbun.ro in termen de 10 zile de la receptionarea produselor. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.

Cheltuielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, etc.).

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
  • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
  • Produse fara ambalajul original si documentele originale
  • Produse aduse pe comenzi speciale