Termeni si Conditii de Utilizare

1. DISPOZITII GENERALE

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.acoperisbun.ro, proprietatea Blachotrapez S.R.L, cu sediul in Baia Mare, Str. Fabricii 8A , jud. Maramures, înregistrată la Registrul Comertului cu numărul  J24/162/2010 cod fiscal: RO 26610878. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre Dvs. a acestor termeni si conditii, acceptarea de catre Dvs. a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. PRODUSE

Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul mentionat, Blachotrapez S.R.L se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. Blachotrapez S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate. Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare. Blachotrapez S.R.L nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3. OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE UTILIZARE A PLATFORMEI

Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.acoperisbun.ro, va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente. Acest lucru se intampla in momentul in care voluntar utilizati si plasati comenzi pe www.acoperisbun.ro, datele necesare in momentul finalizarii comenzii (date personale cum ar fi, CNP, adresa de livrare, nr telefon sau adresa de e-mail) sunt folosite pentru procesarea si livrarea comenzii plasate. In vederea finalizarii comenzii, aveti posibilitatea sa vizualizati urmatoarele date: cumparatorul, detalii facturare, adresa livrare si lista produselor comandate (denumire, cantitate, pret unitar, pret total, valoare totala comanda). In vederea efectuarii unei comenzi, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Dupa ce ati trimis comanda, in cel mai scurt timp un consultant o sa va contacteze telefonic pentru confirmarea comezii (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, disponibiliatea produselor, a preturilor produselor comandate si a tarifelor de livrare si a detaliilor privind livrarea)

4. PRETURI

Preturile afisate pe www.acoperisbun.ro sunt exprimate in RON si includ TVA. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA. Factura va cuprinde si tariful de livrare.

5. CONDITII SI MODALITATI DE PLATA

Plata comenzii se face cu numerar -Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, fie prin transfer bancar. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii prin email a comenzii. Plata se face catre reprezentantul firmei de curierat sau la ghiseul oficiului postal ori prin virament bancar.

6. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: Baia Mare, Str. Fabricii 8A , jud. Maramures, in atentia Serviciului Juridic. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Blachotrapez S.R.L se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

7. LIMITELE RESPONSABILITATII

Blachotrapez S.R.L nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

8. RECLAMATII

Reclamatiile dvs privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la adresa Baia Mare, Str. Fabricii 8A , jud. Maramures, e-mail: info@acoperisbun.ro

9. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Blachotrapez S.R.L, cu sediul in Baia Mare, Str. Fabricii 8A , jud. Maramures, e-mail: office@acoperisbun.ro înregistrată la Registrul Comertului cu numărul J24/162/2010 cod fiscal: RO 26610878, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Prin completarea formularelor necesare efectuarii unei comenzi de pe site-ul www.acoperisbun.ro participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii Blachotrapez S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toti cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularului mentionat mai sus, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre Blachotrapez S.R.L sunt:

  • transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea Blachotrapez S.R.L fata de persoana dumneavoastra;
  • efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea Blachotrapez S.R.L fata de persoana dumneavoastra;
  • organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii;
  • comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.

Blachotrapez S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Blachotrapez S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Blachotrapez S.R.L in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin bifarea casutei “Aboneaza-te la newsletter”, persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la Blachotrapez S.R.L. In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la Blachotrapez S.R.L nu va bifa casuta ,, Aboneaza-te la newsletter “. Blachotrapez S.R.L garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul Blachotrapez S.R.L. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

10. JURISDICTIE

Toate vanzarile societatii Blachotrapez S.R.L sunt considerate ca avand loc la sediul firmei, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere sau aceea a locului platii. Orice litigiu aparut intre clienti si Blachotrapez S.R.L se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

11. TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.acoperisbun.ro se face la momentul incheierii contractului la distanta, respectiv la momentul primirii de catre Dumneavoastra a mesajului prin care va confirmam comanda.

12. LEGISLATIA APLICABILA

Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

13. POLITICI DE RETURNARE

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Conform OUG nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor” .

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OUG 34/2014 Art 2 (1) ).

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de e-mail info@acoperisbun.ro numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, manipulare etc.). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii acestora.

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

  • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
  • Produse care sunt montate
  • Produse fara ambalajul original
  • Produse aduse pe comenzi speciale

Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin online ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de bonul fiscal sau factura si certificat de garantie.